Accomodatie

Casa dei Fiori (‘Bloemenhuis’) ligt 800 meter boven de zeespiegel op de hoogten van ‘Colle Langan’, net buiten Pigna. Het landgoed bestaat uit 12 terrassen van elk ongeveer 80 meter lang, bezaaid met olijf- en vijgenbomen, cipressen en eiken, maar ook een assortiment mediterrane planten zoals lavendel, cistus, laurierroos en grassen. Gezien de ligging is de plek bijzonder geschikt voor mensen die willen ontspannen, tot rust willen komen, midden in een grote ruimte en in de natuur. De inrichting is geschikt voor 2 tot 4 personen; voor meer kunt u ons raadplegen. De plaats is niet geschikt voor kleine kinderen (jonger dan 6 jaar).

Het stenen huis bestaat uit

Begane grond: moderne keuken met alle inbouwapparatuur, een grote open woonkamer (met houtkachel en open haard) en een badkamer met douche, toilet en wastafel. In de woonkamer is er een televisie (met satelliet), een dvd- en cd-speler.

Beneden: twee aangrenzende slaapkamers met een slaapkamer (twee eenpersoonsbedden) en een badkamer met wastafel en toilet.

Dan zijn er twee houten huizen

Houten huisje 1: douche, toilet en wastafel (met wasmachine)

Houten huis 2: slaapkamer met twee eenpersoonsbedden

Daarnaast: boven- en benedenterrassen met tafels en stoelen voor ontbijt, lunch, diner. Luxe ligstoelen, BBQ, terrasverwarmers (houtgestookt) en jacuzzi (houtgestookt). Gratis wifi (beperkt gebruik), parkeerplaats, waterkoker en wasmachine. Honden zijn toegestaan ​​na voorafgaande toestemming.